Flygrädd

Att känna oro eller en viss oro när man ska flyga är inte ovanligt. Detta trots att de flesta vet att flygning är ett säkert sätt att transportera sig på. Vid en fobi är rädslan starkare än logiken och detta vill vi på Växjö Småland Airport råda bot på genom att erbjuda en kurs i hantering av flygrädsla.

På kursen kommer Ulf Axelsson, VD för Växjö Småland Airport att svara på frågor som – Hur får man egentligen flygplan att just flyga? Han kommer även att gå igenom vad det finns för olika typer av flygplan, hur de är uppbyggda och vad som är skillnaden på propellerplan och jetplan.

Piloten Karl-Gustav Arvidsson med lång erfarenhet inom flygbranschen kommer att berätta om hur rutinerna ser ut vid en flygning, hur utbildningen ser ut och vad det är för krav för att bli pilot.

Vi har också med Sofia Papadopoulou Eberhagen, legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning mot främst ångest och fobier. Sofia kommer att ta upp vad som händer i kroppen och hjärnan när man känner att rädslan kommer och hur du ska göra för att bota din flygrädsla.

Självklart finns det stort utrymme för frågor och tankar, vi vill att du ska få med dig så mycket som möjligt från kursen.

Kostnad 900:- inklusive moms.
Begränsat antal platser.

Nytt datum är ej satt, anmäl gärna dig till vår intresselista så återkommer vi.
Tid: 09:00 – ca 13:00
Vart: Växjö Småland Airport
Anmäl ditt intresse till info@smalandairport.se.

Kommentarer från tidigare kurser:
“Bra och givande, känner mig betydligt lugnare nu efter kursen än när jag kom hit.”
“Väldigt kunniga kursledare som förmedlade kunskapen på ett bra sätt”. 

För mer information och anmälan vänligen sänd oss ett mail till: info@smalandairport.se