Premiär till Mallorca med Norwegian! 

2024-06-22

Premiär till Mallorca med Norwegian!

Härlig stämning vid premiärturen till och från Mallorca med Norwegian.

Premiärflyget av D85606 från Mallorca till Växjö välkomnades av Växjös markpersonal, såväl besättning och passagerare fick ett småländskt midsommar-hej! Förhoppningsvis med midsommarsugna passagerare redo att fira midsommar med släkt och vänner.

Inne i avgångshallen och terminalbyggnaden väntade förväntansfulla och glada midsommarlediga passagerare på påstigning. Premiärturens, flight D85607, resenärer Växjö-Mallorca bjöds på alkoholfri dryck och något sött i en av gaterna.
– ”Det är glädjande att Norwegian väljer att utöka utbudet hos oss i Växjö, vi och våra passagerare har varit mycket nöjda med Malaga-satsningen. Att kunna erbjuda tre solsäkra destinationer som Alicante och idag även Mallorca ger våra passagerare ännu större möjligheter att upptäcka Spanien och njuta semestern. Mycket välkommet!” säger Ulf Axelsson, VD Växjö Småland Airport

– ”Vi är väldigt glada över att kunna lansera Palma och därmed kunna erbjuda tre destinationer till Spanien från Växjö Småland Airport. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord”, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Till Palma de Mallorca kan du både boka flygstol och ett helt paket så som en charter-resa. Mycket uppskattad möjlighet!
Norwegian trafikerar nu
Alicante, avgång torsdagar och söndagar fram till oktober 2024
Malaga, avgång på lördagar fram till oktober 2024,
Mallorca avgång på lördagar juni-augusti 2024.
All bokning via www.norwegian.com