Nu släpper Ving resorna till vintern 2019 från Växjö

2019-04-17

PRESSMEDDELANDE 2018-12-12

Nu släpper Ving resorna till vintern 2019 från Växjö
– fortsatt direktflyg till Gran Canaria och Teneriffa

Nu finns de flesta av nästa vinters resor bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Växjö Småland Airport till Gran Canaria och Teneriffa. Likaså flertalet av Vings egna hotell som Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels samt ett antal andra populära och omtyckta hotell.

De som redan idag vill försäkra sig om en semesterresa till nästa vinter kan boka sin resa på Ving.se. Svenskarnas favoritresmål Gran Canaria och Teneriffa nås med flyg direkt från Växjö Småland Airport

– Under julhelgerna är det många som träffas och planerar det kommande årets semesterresor och januari är en av årets största bokningsperioder. De mest eftertraktade koncepthotellen och de bästa rummen säljs först och många försäkrar sig om både en resa och ett speciellt rum ett helt år i förväg, säger Barbro Holmberg, informatör Ving.

Gran Canaria och Teneriffa är Vings största och mest populära resmål vintertid och lockar många semestrande svenskar som uppskattar klimatet, den spanska maten och kulturen.

– Gran Canaria och Teneriffa är mycket populära charterdestinationer för de boende inom vårt upptagningsområde. Vi är väldigt glada över Vings fortsatta satsning som gör det möjligt för våra resenärer att kunna resa till värmen även vinter 2019, säger Ulf Axelsson, VD på Växjö Småland Airport.

Vings program från Växjö vintern 2019/2020:

Gran Canaria: avresor onsdagar under perioden 23/10 – 8/4

Teneriffa: avresor tisdagar under perioden 15/10 – 7/4

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:
Barbro Holmberg, informatör Ving, tel 08 – 5551 3023, barbro.holmberg@ving.se

Ulf Axelsson, VD Växjö Småland Airport, tel 0470-758510, ulf.axelsson@smalandairport.se