Nu släpper Ving resorna till sommaren 2019 från Växjö

2019-04-17

– fortsatt direktflyg till Cypern, Mallorca och Kroatien

Idag finns de flesta av nästa sommars sol- och badresor bokningsbara på Ving.se. Bland dem Vings direktflyg från Växjö Småland Airport till de populära resmålen Cypern, Mallorca och till Kroatien dit antalet platser utökas genom en extra avgång i september.

 De som redan idag vill försäkra sig om en semesterresa till nästa sommar kan nu boka sin resa på Ving.se till Cypern, Mallorca och Kroatien från Växjö Småland Airport.
Även om skolorna just slutat och de flesta inte börjat sin semester, är det redan dags att tänka på nästa års sommarsemester. Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, inte minst barnfamiljerna och det gäller det att vara ute i god tid för att få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen. Det är också Vings egna förädlade hotell, Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club, Casa Cook, Sunprime Hotels och Family Garden som släpps upp till försäljning allra först, tillsammans med ett antal andra omtyckta hotell.
– Trots att vi hade en rekordsommar förra året har efterfrågan på sommarresor varit ännu större i år och många vet att de bästa hotellen och de stora familjerummen bokas långt i förväg. Hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter är de som bokar allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Växjö Småland Airport till några av våra allra populäraste resmål, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.
– Vi är väldigt glada att Ving väljer att utöka sitt engagemang från oss med ytterligare platser. Vi ser en hög efterfrågan redan nu och det känns glädjande för regionens resenärer att få ännu större möjligheter att boka sin drömsemester,  säger Ulf Axelsson, VD Växjö Småland Airport.
Vings program från Växjö sommaren 2019:
Cypern: avresor måndagar under perioden 22/4 – 7/10
Mallorca: avresor tisdagar under perioden 21/5 – 8/10
Kroatien: avresor lördagar under perioden 10/8 – 21/9
Vings sommarresor 2019 finns under följande länk: www.ving.se/resor-nasta-sommar
 
För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:
Fredrik Henriksson, kommunikationschef Thomas Cook Northern Europe, tel 0709-513124, fredrik.henriksson@thomascook.se
Anna Hagberg, tf. informationschef Ving, tel 0709-513158,anna.hagberg@ving.se
Ulf Axelsson, VD Växjö Småland Airport, tel 0470-758510,ulf.axelsson@smalandairport.se