Ny affärs- och marknadschef på Växjö Småland Airport

2024-10-18

Vi är glada att välkomna Malin Miléus som ny affärs- och marknadschef på Växjö Småland Airport. Med över 15 års erfarenhet inom sälj och marknadsföring på olika nivåer och ansvarsområden, tar hon med sig en gedigen bakgrund och passion för att driva utveckling och uppnå resultat. Malin kommer närmast från en roll som rådgivare på en mediebyrå, och genom hela sin karriär har hon fokuserat på att se helheter, planera och arbeta målinriktat.

Inspirerad av sin far, en affärsresenär, utvecklade hon tidigt en kärlek till resandet och flygplatser. Hon har till och med utbildat sig till flygvärdinna i Barcelona, med drömmen om att leva ett liv ständigt på resande fot. Idag känner Malin att hon har hittat sin rätta plats, där hon kan vara en del av andras resor.

Malin Mileus ny affärs och marknadschef på Växjö Småland Airport

Malin Mileus ny affärs och marknadschef på Växjö Småland Airport

Framtidsambitioner för Växjö Småland Airport
Malin ser fram emot att bidra till att Växjö Småland Airport blir en naturlig och värdefull del av Kronobergarnas vardag och resplaner. “Jag hoppas framför allt att det ska märkas att det händer saker, både när våra resenärer kommer till flygplatsen och i hur vi kommunicerar vårt erbjudande utåt. Vi har fantastiska möjligheter som lokal flygplats och jag ser fram emot att tillsammans med mina grymma kollegor utveckla dessa fördelar,” säger Malin.

Hennes ambition är att Kronobergarna i större utsträckning ska känna att flygplatsen är till för dem och låta flyget vara en given pusselbit i ett välfungerade attraktivt samhälle som ska gynna invånare, näringsliv och turism.

Ambitioner inför 2025
När vi går in i 2025 har Malin som ambition att ha en tydlig plan och struktur för flygplatsens framtid. Ett av de viktigaste målen är att lära känna våra passagerare ännu bättre för att maximera antalet resenärer på varje avgång. Dessutom kommer vi då att ha en tydlig överblick över vilka nya destinationer vi kommer att erbjuda från Växjö Småland Airport och hur vi ska kommunicera dessa på bästa sätt.

Med sitt driv, sin energi och sin entusiasm ser Malin fram emot att vara med och utveckla flygplatsen och fortsätta göra den till en attraktiv resenod för regionens invånare.

Välkommen Malin hälsar vi på Växjö Småland Airport!

Kontaktuppgifter till Malin Miléus
Affärs- och marknadschef
Mobil: +46 70 976 59 35
E-post: malin.mileus@smalandairport.se