Växjö Småland Airport tar över marktjänsten på BRA

2019-04-17

BRA outsourcar marktjänsten
BRA har hittills haft egen personal vid incheckning och service-center på en rad flygplatser landet runt. Flygbolaget har nu beslutat att istället outsourca de tjänsterna på ett antal destinationer. Den främsta orsaken är att på de mindre regionala flygplatserna har BRA tre-fyra dagliga avgångar och det blir då svårt att hitta arbetsuppgifter i perioderna mellan flygningarna. Växjö Småland Airport kommer från och med 1 oktober att ha all inside handling för de bolag som flyger hos oss.

”Vår vision har hela tiden varit att ha allt under samma tak och arbetat länge för att få till en lösning. Vi är därför mycket glada att vi nu får det i hamn. Resenärerna kommer inte märka någon större skillnad, då vi kommer fortsätta leverera god service och bra bemötande för resenärerna. Jag är övertygad om att detta ökar ett redan bra samarbete, till ännu en nivå för oss och BRA, säger Ulf Axelsson”

 

BRA flyger till flest orter i Sverige
Inget annat flygbolag flyger mellan fler orter i Sverige. Via Stockholm Bromma är det möjligt att flyga till Göteborg, Malmö, Umeå, Visby, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Helsingborg/Ängelholm, Östersund, Växjö, Trollhättan, Halmstad, Kristianstad och Jönköping. BRA har även flera direktflyglinjer mellan större orter i Sverige.

Ett samarbete med Finnair gör det möjligt att även flyga till Helsingfors från Bromma och Umeå året runt. BRA flyger även till Berlin från Växjö och under somrarna är det även möjligt att flyga till Norrköping från Visby och på vintern till Mora från Helsingborg/Ängelholm.