2019-05-24

Ursäkta röran – vi bygger för bättre service!

Vår 44-åring behöver en liten upprustning. Därmed gör vi just nu lite insatser i både restaurang och vid gaterna. Vi planerar även för att erbjuda självscanning i en ny liten butik i avgångshallen och även i shoppen. En upprustning för bättre service, helt enkelt!

Växjö Småland Airport ska inte bara vara en flygplats du måste passera för att ta dig dit du vill. Du ska vilja flyga från Växjö Småland Airport. Därför vill vi förbättra din flygplatsupplevelse genom en rad förbättringar på flygplatsen.

Vi har redan nu rustat upp restaurangen och förbättrat ruljansen så att det går smidigt när du är hungrig. Nu återstår bara lite målning på väggarna så är allt i toppskick.

Gaterna kommer att kännas mer rymliga när vi bygger ut ytan runt omkring.  

Sist men inte minst vill vi förbättra servicen även när vi inte är på plats. Därför kommer vi att bygga en liten butik i avgångshallen som erbjuder allt från kaffe och bullar till dricka och tidningar. Självklart med en smidig självscanningskassa så att det går både snabbt och smidigt. Framöver kommer självscanning även att finnas i shoppen inne vid gaterna så att du även där kan fylla på energin inför resan.

Arbetet pågår för fullt och planeras att vara färdigt inom en mycket snar framtid. Nyfiken på hur det går? Håll dig uppdaterad här på hemsidan eller välkommen förbi flygplatsen. Kanske på en lunch i vår uppfräschade restaurang?