Ny flyglinje - flyg direkt till skidbacken i Sälen & Trysil

2019-05-24

Vi är så stolta över att vi från och med 26:e januari 2020 kan erbjuda direktflyg till Sälen och Trysil. Flygbolaget BRA kommer att flyga varje söndag mellan Växjö Småland Airport och Scandinavian Mountains Airport, som ligger precis mellan Sälen och Trysil.

Från och med januari 2020 kan du på 80 minuter landat precis mellan skidorterna Sälen och Trysil. Med den nya linjen sparar du en massa tid i bilen och får fler timmar i backen.

Söndagsturen kommer att avgå från Växjö 16.50 och tillbaka 18.35. Det kommer även att vara möjlig att flyga på torsdagar via Bromma. Då med en avgångstid från Växjö 09.55 med ankomst Sälen/Trysil 12.25 och returen 12.50 är framme i Växjö 15.35.

Från Scandinavian Mountains Airport avgår busstransporter till skidorterna. Med korta restider är du i backen på ett kick.

Flygningarna kommer att genomföras med BRA:s moderna och klimateffektiva propellerflygplan från ATR med plats för 72 passagerare. Alla utsläpp från BRA klimatkompenseras alltid av flygbolaget utan extra kostnad. De som önskar kan dessutom välja att boka BRA Miljö Class som inkluderar fossilfritt biobränsle.

Välkommen till Växjö Småland Airport – din närmaste flygplats som nu kommer att ta dig direkt till skidbacken!

Karta över Sälen och Scandinavian Moutains Airport