Världen | Över 1 000 destinationer

  • Flygbolag KLM
  • Säsong Året runt

Flyg till världen från Växjö

Spara tid och pengar, slipp tågresan och flyg direkt från Växjö Småland Airport. KLM tar dig till en av Europas största flygplatser — Amsterdam Schiphol Airport. Därifrån har du passande anslutningar till Paris, London, Boston, Los Angeles, Bangkok och tusentals andra destinationer.

Boka din resa på klm.com

Res förmånligt med Flying Blue och BlueBiz

Du kan gratis gå med i Flying Blue och börja samla points direkt. Dessutom belönas ditt företag genom förmånsprogrammet BlueBiz i samarbete med Air France, Delta Air Lines och Jet Airways.

KLM värnar om miljön

Från Växjö Småland Airport kan du enkelt flyga ut i världen på ett mer hållbart sätt tillsammans med KLM. Faktum är att linjen är KLM:s mest hållbara inom deras nätverk. Dessutom klimatkompenserar både KLM och flygplatsen till 100 %  för koldioxidutsläppen.

Läs mer om KLMs och Växjö Småland Airports miljöarbete här

Njut av kultur, mat och dryck i vackra Amsterdam

En vårpromenad med din kärlek bland tulpaner och vatten eller en weekend med god mat tillsammans med vännerna. Amsterdam är det perfekta resmålet för dig som söker en kultur- och matupplevelse.

Kanske börjar ni dagen på Van Gogh-museet för att sedan ta er till Anne Frank-huset. Därefter tar ni en tur i kanalen till De Pijp, Amsterdams bohemiska kvarter är fulla av coffee shops, barer och restauranger. Ni avslutar dagen med “The Heineken experience” och drar vidare ut i natten.

Läs mer om Amsterdam

  • Arrangör
  • KLM