Düsseldorf | Tyskland

  • Flygbolag Eurowings
  • Avgång Torsdag och söndag
  • Säsong On hold

Düsseldorf - Tysklands catwalk

Eurowings har skjutit fram starten av flyglinjen mellan huvudflygplatsen i Düsseldorf och Växjö Småland Airport. När datum beslutas kommer vi uppdatera alla våra kanaler.

Düsseldorf har mycket att erbjuda, ung som gammal spelar ingen roll – hit kommer alla för mode, konst och design. Königsallee, som kallas för ”Kö” erbjuder eleganta shoppingpassager med lyxiga och exklusiva affärer. I anslutning till Königsstrasse finns den välbesökta affärsgatan Schadowstrasse med sina talrika varuhus.

Ölstugor

Den gamla stadskärnan är känd för sina många ölstugor och sägs vara världens längsta bardisk. I gränderna hittar du kuriosa och trends i genuina affärer och innebutiker.

Rheinturm

Tornet Rheinturm är 175 meter högt ger dig fantastiska vyer över hela staden och dess inlopp. Toppen roterar och här finns en trevlig restaurang där du kan fika medan du tittar ut över staden och får din första introduktion till var allt är beläget. Även kvällstid är det fint att sitta här och sippa på ett glas vin och se alla stadens ljus tändas.

Mys i gamla Altstadt

Altstadt är en charmig stadsdel med själ och mysiga butiker och kaféer. Här ligger även den vackra St Lambertus-kyrkan som byggdes redan på 1300-talet. Den är känd för sina höga torn som slingrar sig upp mot himlen. Direkt när du kliver in i kyrkan slås du av stillheten och den fina arkitekturen och alla vackra glasfönster

  • Arrangör