• sv
  • en
crew Deutsch

Ving släpper nästa vinters resor till försäljning från Växjö!

Ving släpper upp nästa vinters resor till försäljning från Växjö!
– Nytt Sunprime Hotel lanseras på Teneriffa 

Grancanaria

Lagom till julhelgerna släpper Ving de flesta av nästa vinters resor. Från och med idag finns resorna bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Växjö Småland Airport till Gran Canaria och Teneriffa. Vings populära vuxenkoncept, Sunprime Hotels, får ett välkommet tillskott på Teneriffa som därmed blir Vings 15:e Sunprime.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många smålänningar använder ledigheten under julhelgerna till att planera kommande årets semester, det är då man hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

Nyhet: Sunprime Oceanview på Teneriffa

Till vintern 2016/17 öppnar Ving sitt 15:e Sunprime Hotel för vuxna, denna gång på Teneriffa. Det nya hotellet ligger i Playa de las Américas och blir Vings andra Sunprime på Teneriffa. Sedan tidigare finns Sunprime Coral Suites & Spa på Teneriffa.

Sunprime Oceanview (VVVV) är ett modernt vuxenhotell med närhet till resmålets utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden.

Bor gör man i snyggt inredda enrums- eller tvårumssviter för två personer. Det finns även trerumssviter för upp till fyra personer.  WiFi, badlakan och sköna badrockar ingår som alltid på Sunprime. Hotellets Spa erbjuder sköna behandlingar som går att boka hemifrån innan avresa. Som alltid på Sunprime finns populära gruppträningspass under ledning av SATS-utbildade instruktörer samt gym utan kostnad. På hotellet kan man även njuta av vällagad mat på resturangen Sunprime Restaurant.

Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Vuxenhotellen har blivit en succé sedan vi öppnade det första hotellet på Gran Canaria 2007, därför är det extra roligt att vi kan erbjuda ytterligare ett Sunprime på Teneriffa, fortsätter Magdalena Öhrn.

Med Sunprime Oceanview har Ving nu totalt 15 Sunprime Hotels världen över; två på Teneriffa, fem i Turkiet, tre på Mallorca samt ett vardera på Gran Canaria, Phuket, Rhodos, Kreta och Cypern. Åldersgränsen på Sunprime Hotels är 16 år.

Prisexempel: En vecka på Sunprime Oceanview med avresa från Växjö den 13/12, 2016 med boende i Sunprime Studio. Från 5 975 per person för en vecka.

För ytterligare information, kontakta: Magdalena Öhrn, informationschef Ving, magdalena.ohrn@ving.se, tel 0709-513075.

För bilder, besök gärna vårt bildarkiv: http://www.ving.se/bildarkiv

Växjö Småland Airport AB

Flygplatsvägen 2
352 50 VÄXJÖ

Tel 0470-75 85 00
Fax 0470-75 85 09

info@smalandairport.se

Öppettider Terminalbyggnad

Inrikes flygning med BRAflyg 1 timme innan första avgång och stänger ca 30 minuter efter sista ankomst.

Utrikes flygning med Ryanair & Wizz Air 2,5 timme innan avgång och stänger ca 30 min efter sista ankomst.

Utrikes flygning med KLM, 2 timmar innan avgång och stänger ca 30 min efter sista ankomst.

Utrikes flygningar med charterbolag 2 timmar innan avgång och stänger ca 30 minuter efter sista ankomst.
Vid ankomst på natten öppnar vi 1 timme innan ankomst och stänger ca 30 minuter efter.

För att se ankomst- och avgångstider se ovan.

Öppettider regleras i enlighet med charter- och reguljär-flygens ankomster & avgångar.
Vår Information har som regel öppet måndag-fredag 08:00-17:00 helgfria dagar, med stängt för lunch 12.00-13.00. 

crew

Deutsch

en

sv