Medarbetare sökes till Driftavdelning

2022-11-16

Nu ger vi dig chansen att söka spännande sommarvikariat hos oss som ramp/fält arbetare på Växjö Småland Airport – en mindre flygplats med stor potential. För oss som ett team är det väldigt viktigt att vi alltid samarbetar, samverkar och hjälper varandra med våra uppgifter och tar ett gemensamt ansvar för att bidra till vår goda kollegiala stämning.

 

Vi ansvarar för bagage- och godshantering till/från flygplan, vattenservice, gräsklippning, fastighetsunderhåll mm. De många olika arbetsuppgifterna gör att ingen dag är den andra lik. Flygplatsen är i en bransch med snabba kundanpassningar och med höga säkerhetskrav. Vi ser helst att man kan utföra sitt arbete självständigt och med stor noggrannhet.

Du är en lagspelare med positiv energi och självgående. Du uppskattar ett rörligt och fysiskt arbete och trivs med skifttider som är förlagda under både veckodagar och helger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då du kommer att befinna dig på säkerhetsområde föregås anställningen av registerkontroll.

Kvalifikationer: 

Du ska ha fyllt 18 år

Flytande svenska i tal och skrift

Kunna förstå och uttrycka dig i engelska

B-körkort och tillgång till bil

Meriterande om du har brandutbildning eller C-körkort.

Krav: komplett dokumentation på sysselsättning de senaste fem åren.

 

Arbetstid: Timanställning. Arbetstiden är förlagd på både dag- och kvällstid samt helger.

Lön: Fast lön per timme enligt kollektivavtal Transport.

Ansökan: Urval kommer ske löpande.
Innan eventuell anställning skall sökande genomgå säkerhetsprövning och utdrag ur belastningsregistret med godkänt resultat.

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till anne-marie.sandstrom@smalandairport.se

 

Välkommen in med din ansökan!